Tinder – VIrtualna stvarnost za dvoje

tinder virtualna realnost za dvoje

Platforma Tinder je u konstantnoj potrazi za novim načinima da spoji ljude, pa su, inspirisani VR-om (Virtualnom realnošću), kreirali Tinder – VR, originalni VR set za dvoje.

Neminovno je da VR polako postaje deo svakodnevnice i to u svim sferama, od automobila, turizma do mode, pa tako sve više kompanija želi da i same kreiraju svoju VR avanturu. Vodeći se ovim trendom čelnici najpopularnije dejting platforme došli su na ideju da kreiraju Tinder VR.

Naravno, kompanija je, shodno svojim specifičnostima, rešila da ode korak dalje. Da ne bismo bespotrebno objašnjavali, najbolje pogledajte video:

Verovatno ste do sada već shvatili da je Tinder VR zapravo šala. Naravno, ova šala kreirana je sa idejom da bude dobar PR za globalno popularnu aplikaciju. Naime, lažne Tinder VR setove ljudi su mogli da isprobaju u paru sa potpunim strancima. Ono što je trebalo da bude VR set, zapravo je aparat koji je ljude naveo da jedno drugo pogledaju direktno u oči. Ovakvim postupkom čelnici kompanije su želeli su da podsete ljude da nikakva tehnologija ne može da zameni upoznavanje i druženje sa ljudima u realnom životu.

Za pojedince, ovo je bio dobar podsetnik koliko je održavanja odnosa van interneta i pametnih uređaja zapravo važno.