Aplicirajte za verifikovani Twitter nalog – u samo par koraka!

Verifikujte twitter nalog u par koraka

Ako ste tviteraš, onda sigurno znate koliko samo moćno izgleda plavi štiklirani oblačić pored korisničkog imena! Deluje kao nemoguća misija doći do njega, i što je najvažnije – ovaj oblačić drugima daje do znanja da su vaši tvitovi od javnog interesa.

Odnosno – to je više nego dobar znak drugima da vas zaprate!

Ovo naravno daje veliki prostor za brendove i oglašivače. Korisnici ove društvene mreže će vas prepoznati kao autentičan nalog koji svojim pratiocima „tvituje“ relevantan sadržaj. Zbog ovoga je Twitter otvorio online formular, preko koga možete podneti zahtev za verifikaciju!

Nalog može biti verifikovan ako Twitter-ov tim oceni da je relevantan za javno mnjenje. Obično su ovde uključeni nalozi javnih ličnosti iz sveta muzike, mode, politike, religije, novinarstva, sporta, književnosti, biznisa…

Probajte da verifikujete vaš twitter nalog, ili nalog vašeg brenda već sada, i to OVDE.

Neophodno je da unesete verifikovani broj telefona, email adresu, biografiju, profilnu sliku, header, rođendan (ukoliko je privatan nalog u pitanju, za brendove ovo ne važi) i vebsajt.

Nemojte da se brinete ukoliko budete odbijeni! Twitter će vas obavestiti o odluci putem mejla, a nakon trideset dana možete ponovo da podnesete zahtev.

Inače, Twitter je prva internet platforma koja je uvela verifikaciju naloga, još  2009. godine i trenutno ima približno 187,000 verifikovanih naloga na ovoj mreži. Do pre nekoliko dana, nijedan korisnik nije sam mogao da se prijavi za verifikaciju, već je Twitter to „samoinicijativno“ dodeljivao, a među prvima koji su se našli u krugu „odabranih“ oblačića bili su Kim Kardašian, zvanični nalog NASA-e, Opra i Toni Hok.