Blog

href="https://pinconsulting.co.rs/blog/preporuke-za-pisanje-teksta-konkursa-za-posao-sta-ne-smete-staviti-kao-uslov">

Preporuke za pisanje teksta konkursa za posao – šta NE SMETE staviti kao uslov

U saradnji sa Povereništvom za zaštitu ravnopravnost, preporuke za pisanje teksta konkursa za posao portala InfoStud su proizvod jačanja  ravnopravnosti svih kandidata u procesu selekcije i namenjene su podizanju celog procesa zapošljavanja na viši nivo kao i izgradnji fer odnosa obe strane u procesu zapošljavanja, kako vas, tako i kandidata.

href="https://pinconsulting.co.rs/blog/spamovanje-google-analitike-ili-kako-je-ruski-spamer-izrazio-ljubav-prema-trampu"> google analitika ruski spam

Spamovanje Google Analitike ili Kako je ruski spamer izrazio ljubav prema Trampu?

Jedan fantazmagorični ruski spamer doveo je spamovanje na jedan potpuno novi nivo – iskoristio je Gugl analitiku (Google analytics), čitav set alatki koji sajtovi koriste da bi pratili posete, da raširi sopstvenu poruku. Ne, nije u pitanju neki čudotvorni lek ili erotski sadržaj, već – promovisanje njegove ljubavi prema novoizabranom američkom predsedniku, Donaldu Trampu.

href="https://pinconsulting.co.rs/blog/tehnologije-kojih-vise-nema-rip-vine-galaxy-note-7-headphone-jack-ulaz-za-slusalice"> blog-Tehnologije kojih više nema

Tehnologije kojih više nema: RIP Vine, Galaxy Note 7 i headphone jack (ulaz za slušalice)

Ova godina nam je donela neke od omiljenih tehnologija do sada, ali nije bila tako uspešna za sve. Kao što obično biva svake godine, kompanije su se gasile, aplikacije ukidale, uređaji nestajali sa polica jednom za svagda. Od video rekordera, preko Galaxy Note 7, Vine i Nexus, 2016. nam je donela dosta tehnoloških krahova.

href="https://pinconsulting.co.rs/blog/instagram-analitika-alatke-saveti"> Blog instagram analitika

Instagram analitika – Alatke i Saveti

Hteli mi to da priznamo ili ne, Instagram je veoma važan deo života miliona ljudi širom sveta. Neki ga vide kao potrebu, neki kao zabavu, a neki kao posao. Ukoliko Instagram koristite u poslovne svrhe, važno je da povremeno bacite pogled na analitiku i vidite šta se to vašoj publici dopada manje, a šta više i da li i kojom brzinom rastete i ko vam je konkurencija.

href="https://pinconsulting.co.rs/blog/kraj-ljubavi-izmedu-kanadskog-premijera-interneta">

Kraj ljubavi između kanadskog premijera i interneta?

Kada je prošlog oktobra dospeo na premijersku poziciju Kanade, Džastin Trudo je postao prava internet senzacija: rodno izbalansirani kabinet, koji je pritom uzeo u obzir i predstavnike brojnih manjina koji žive u Kanadi, posvećenost borbi za LGBT prava, prava životinja, ali i privlačan izgled i markantan osmeh – samo su neki od faktora koji su Trudoa učinili Diznijevim princem društvenih mreža. Neki bi se našalili i rekli – učinio je Kanadu ponovo velikom.